divendres, 25 de novembre del 2011

educacio2punt0

Tot i que em costa seguir el curs perquè per a mi tot és nou, intentaré no ficar massa la pota.
He estat mirant diferents blogs i el que més m'ha agradat per poder contribuïr a aquesta pràctica ha estat el que he trobal al següent enllanç:

http://www.educdoscero.com/2011/11/hablando-del-rol-docente.html

Esper que us agradi.

3 comentaris:

  1. Intressant aquest bloc i amb molt contingut aprofitable. Gràcies Miquel; però si actives l'enllaç facilitaràs la consulta.

    ResponElimina
  2. Hola Miquel,
    Com veus el bloc que ens has facilitat a més de tenir la pàgina inicial té accessible enllaços mitjançant "botons"superiors a "sobre mi, contacto, presentaciones". Això són pàgines estàtiques que podem crear però com veus no inclouen articles amb possibilitat de fer comentaris. Com deim són estàtiques i poden ser tan llargues com vulguem.
    Aprendrem tb a fer-ne en el curs.
    El que interessa és que observis l'estructura del bloc que ens has facilitat i comprovis que l'autora del bloc és una persona que es dedica a "Trabajo en asesoramiento y desarrollo de plataformas y aulas virtuales, social media, web 2.0, contenidos y formación docente para la aplicación de TICs en el aula." llavors sap una mica del tema.

    En definitiva, opin que aquest bloc que aquesta persona ha creat és un bloc destinat a la divulgació del seu pensament i reflexió i no té l'opció de fer-li comentaris. Llavors és unidireccional.
    Estàs d'acord?

    ResponElimina
  3. Sí. No havia tengut en compte aquest aspecte. M'hi fixaré més en els pròxims exercicis.
    Gràcies.

    ResponElimina

Lllista de Blogs dels participants al curs