dilluns, 28 de novembre del 2011

E-Portafoli Grau d'Educació Infantil. Participeu!

Hola a tots/es! 

M'agradaria facilitar el següent link:  


La professora Gemma Tur, de la seu d'Eivissa i Formentera, ha creat un portafoli electrònic. Però.. què és? Doncs un portal virtual on trobem els blocs (Blogger) dels diferents membres de la comunitat universitària dels tres campus (sobretot Eivissa i Menorca). Aquests blocs estan ordenats per ordre alfabètic i per illa. 

Així doncs, cada alumne/a i docent pot penjar diferents documents, vídeos i presentacions en relació amb assignatures i experiències educatives. Aquests recursos estan a disposició de tothom, i podem observar l'evolució dels discents a mesura que avancen els cursos acadèmics. El resultat ha estat molt positiu (si us plau, doneu una ullada!). Si hi ha algun docent o administrador/a que vol participar, que es posi en contacte amb mi, o directament amb la Gemma, ja que és la coordinadora.

Esteu convidats! 

Una abraçada. 

Albert.

3 comentaris:

  1. Hola Alberto,

    enhorabuena por tu articulo, muy bién editado el formato del texto y justificado.

    Muy interesante el link que has compartido.

    Veo que las diferentes cajas si pueden ser compartidas a través de código y ser incrustadas en el articulo, pero no veo si se puede compartir el eportafoliodestudis completo, que quedaria presentado de manera mucho mas visual, que a través de solo el link

    Deberias incrustar algun elemento o insertar alguna imagen.

    Es interesante también a la hora de hacer una entrada o articulo, incluir etiquetas que nos facilitaran la navegación y organización del Blog.

    Saludos Antoni

    ResponElimina
  2. Hola Alberto,

    Me parece una idea muy interesante para involucrar al alumnado y que sea utilizado.

    Un saludo

    Estefanía

    ResponElimina
  3. Hola a tots/es!

    Antoni, ara el servidor "netvibes" està aturat i/o fora de servei; en el moment que es repari la plataforma intentaré "incrustrar" una imatge (mai l'he fet, però tinc ganes de provar!).

    A més a més, vull insistir que el mèrit de crear aquest e-portafoli és de la meva companya Gemma; jo únicament participo (i estic encantat!).

    Estefanía, moltíssimes gràcies pel teu comentari!

    Una abraçada a tots/es!

    Albert.

    ResponElimina

Lllista de Blogs dels participants al curs